Malzemeler
1 bayat ekmek içi
(ufalanmış)
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı beyaz
peynir
2 su bardağı sıvı
yağ
1/2 çay bardağı
kaşar
1 soğan
1 çay bardağı galeta
unu
Bir demet maydanoz
Karabiber
Kırmızıbiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Ufalanmış ekmekleri
derin bir kaba koyun. Üzerine yumurta, rendelenmiş soğan, maydanoz, rendelenmiş
peynir, yoğurt, un ve baharatları koyun ve yoğurun. 15 dakika dinlendirin ve
ceviz büyüklüğünde parçalar alın yuvarlatın. Kızgın yağda pembeleşinceye kadar
kızartın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder