Malzemeler
1 adet havuç
1 adet yeşil kabak
2 sap kereviz
1 adet tavuk şnitzel
1 bardak erişte
2 bardak tavuk suyu
2 bardak su
2 çorba kaşığı tere
yağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Tavuğu tırnak
büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın. Çorbayı pişireceğiniz tencereye
önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin. Tavuklar
pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız havuçları ilave edin ve
birlikte kavurun. Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte
küçük kareler halinde doğrayın ve tencereye ilave edin. Tavuk suyunu ve suyu
ilave edip kaynatın. Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve
erişteleri ilave edin ve erişteler pişinceye kadar kaynatın. Sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder