Malzemeler
500gr kuşbaşı et
6 adet patlıcan
2 adet domates
2 baş soğan
2 adet biber
2 kaşık margarin, tuz
Hazırlanışı
Bir tencerenin
içerisine yağı, eti, doğranmış soğanı ve biberi koyun. Orta hararetli ateşte
soğanlar sararınca ve et bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Domatesleri
doğrayıp etin içerisine ilave ederek biraz daha kavurun. Patlıcanları soyup, ceviz
büyüklüğünde doğrayın bunu da tencerenin içine ilave edin. Patlıcanlar biraz
öldükten sonra tuzunu ve suyunu koyup orta hararetli ateşte etler ve
patlıcanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. İyice piştikten sonra servis tabağına
alıp servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder