Malzemeler
Yarım kg. Kuşbaşı et
4 adet orta boy
soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvı
yağ
2 adet sivribiber
Kekik, karabiber,
tuz
Hazırlanışı
Bir tavanın
içerisine sıvı yağ koyun. Soğanları rendeleyip, pembeleşinceye kadar kavurun.
Kuşbaşı eti ilave ederek kavurmaya devam edin. Sonra doğranmış sivribiberleri
ilave edin ve karıştırıp, salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Daha sonra iki su
bardağı su koyarak kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Bu
arada tuzu, karabiberi ve kekiği ilave edin. Etler iyice yumuşayınca ateşten
alıp servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder