Malzemeler
250 gr mantar
1/2 çay kaşığı tuz
Karabiber
4 çorba kaşığı margarin
100 gr kaşar peyniri rendesi
Hazırlanışı
Mantarları yıkayıp kuruladıktan sonra sap
kısımlarını mantarlar zedelenmeden elle veya bir bıçak yardımı ile çıkartın.
Margarini bir kapta eritin, içi boşalmış mantarları tepsi veya ısıya dayanıklı
bir servis tabağına dizin. Karabiber ve tuz serperek, üzerine fırçayla erimiş
margarini sürün. Mantarları oyuk kısımları üste gelecek şekilde dizip, içlerine
rendelenmiş kaşar peynirini doldurun. Önceden ısıttığınız fırına koyarak
peynirler eriyip kızarana kadar pişirin. Fırında mantarları fırından alarak
sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder