Malzemeler
500 gr. koyun eti
(kemiksiz)
1 demet maydanoz
5 adet ufak domates
3 adet yeşilbiber
6 adet yeşil soğan
Tuz, karabiber,
kırmızıbiber
1 tabaka yağlı kâğıt
Hazırlanışı
Yeşilbiberin sap ve
çekirdeklerini ayırın. Et, domates, biber ve soğanı 1 santimetreküp irilikte
doğrayın maydanozu ince ince kıyın. Eti, sebzeleri, tuz ve baharatı karıştırın.
Yağlı kâğıdı ikiye bölüp, birinin ortasına karışımı koyun. Kâğıdın karşılıklı
kenarlarını üst üste getirip karşımı kapatın. Ters çevirip kâğıdın kalan
yarısının ortasına koyun aynı şekilde katlayıp, tepsiye yerleştirin. Önceden
ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında pişirin ve fırından alınca sıcak olarak
servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder