Malzemeler
2 adet kabak
100 gr. beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 adet domates
1 adet biber
1 kahve fincanı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Kabakları temizleyin ve haşlayıp soğumaya
bırakın. Uzunlamasına ikiye bölün. Ortalarını kaşıkla zedelemeden çıkarın ve
çıkarttıklarınızı çatalla ezin. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın. Biber ve
domatesleri küp doğrayın. Peynir, maydanoz, dereotu, biber, domates, karabiber,
tuz ve sıvı yağın yarısını derin bir kapta karıştırın. Hazırladığınız harcı
kabakların içine doldurun. Domates dilimleriyle süsleyin. Kalan yağı da üzerine
gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder